2020 Croaziera Patagonia 3199 Eur

Croaziera Patagonia 2020http://images6.fanpop.com/image/photos/41400000/Patagonia-travel-41455699-1280-603.jpg

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Buenos Aires / Santiago de Chile – Bucuresti; (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer aeroport-hotel-aeroport (Inclus)
- Cazare 2 nopti in camera dubla in hotel de 4* cu mic dejun (Inclus)
- Cazare 14 nopti in cabina interioara cu pensiune completa pe vas de Croaziera de 4*+ (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Plecare 27.02.2020 – 16 nopti – 3199 Eur

Ziua 1. București-Buenos Aires

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Buenos Aires.

Ziua 2. Buenos Aires

Sosire în Buenos Aires și transfer la hotel. Timp liber pentru odihna. Cazare la hotel 4* in Buenos Aires.

Ziua 3. Buenos Aires

Mic dejun. Tur de oraș în capitală Argentinei. Turul include: Plaza de Mayo, Primăria – Cabildo, Palatul Prezidențial – Casa Rosada, Centrul Vechi. După-amiaza, transfer în port pentru îmbarcare pe vasul Norwegian Star, cu destinația Patagonia. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 4. Montevideo (Uruguay)*

Mic dejun. Prima oprire Uruguay  – Montevideo. Timp liber sau opțional tur de oraș pentru a descoperi centrul vechi cu Palatul Salvo, Piata Independenței și Teatrul Solis. Întoarcere în port și îmbarcare pe nava de croaziera cu destinația Puerto Madryn.

Ziua 5. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreaptă spre Puerto Madryn. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 6. Puerto Madryn (Argentina)*

Mic dejun. Sosire in Puerto Madryn (Argentina). Timp liber sau opțional tur de oraș* sau excursie* în Peninsula Valdez, un sanctuar natural unde daca aveți noroc puteți admira balenele, leii de mare etc. Întoarcere în port și îmbarcare pe nava de croaziera cu destinația Insulele Falkland.

Ziua 7. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Astazi vasul se îndreapta spre Insulele Falkland. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 8. Stanley (Insulele Falkland)*

Mic dejun. Sosire în Portul Stanley. Timp liber la dispoziție sau opțional *tur al capitalei Stanley sau vizita la colonia de Pinguini Rockhopper. Întoarcere în port și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Ushuaia.

Ziua 9. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Astazi vasul navighează prin Capul Horn. Cazare pe nava de croazieră

Ziua 10. Ushuaia (Argentina)*

Mic dejun. Sosire în Ushuaia, capitala Țarii de Foc. Ushuaia este considerat cel mai sudic oraș din lume. Timp liber  sau excursie optionala* către Parque Nacional Tierra del Fuego. Ushuaia se afla la 11 km de parc unde se poate ajunge cu mașina sau cu trenul. *Nu ratați si o plimbare de 45 de minute pe o cale ferată cu ecartament îngust, cu locomotiva cu aburi, cu asa numitul Tren de la Capatul Lumii (El Tren Del Fin Del Mundo). Dupa întoarcere la navă și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Puntas Arenas. Vasul va naviga prin Canalul Beagle. Cazare pe nava de croazieră

Ziua 11. Punta Arenas (Chile)*

Mic dejun. Vasul va ancora in Punta Arenas – cel mai sudic oraș din Chile in jur de ora 08:30. Din acest port puteți face un tur de oras pietonal Punta Arenas, sau excursie către Insula Magdalena pentru a admira cea mai mare colonie de Pinguini din Patagonia. La ora 20:30 nava va părăsi portul pentru a se îndrepta catre Puerto Chacabuco (Chile). Cazare pe nava de croazieră

Ziua 12. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Admirați peisajele salbatice ale strâmtorii Magelan. Cazare pe nava de croazieră

Ziua 13. Pe mare

Astazi traversați fiordurile Chiliene și canalele Patagonie. Pregatiți-vă aparatele de fotografiat pentru a surpinde unicitatea locului. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 14. Puerto Chabucco (Chile)*

Mic dejun. Sosire in portul  Puerto Chacabuco. Portul face parte din Provincia Aysén, o provincie cu peisaje minunate. Puteți alege una dintre *excursiile oferite de vas pentru a explora aceste ținuturi minunate din nordul Patagoniei. La ora 15:00 nava va părăsi portul pentru a se îndrepta către Puerto Montt (Chile).

Ziua 15. Puerto Montt (Chile)*

Mic dejun. Sosire în portul  Puerto Montt considerat “capitala” chiliana din Patagonia. Puteti opta pentru un *tur de oras sau pentru o excursie la Vulcanul Osorno, sau excursia in Parcul National Vicente Perez Rosales cu Lacul Esmeralda (Lacul “Toti Sfintii”) si casacada Petrohue. La ora 16:00 nava va parasi portul pentru a se indrepta catre Santiago de Chile.

Ziua 16. Pe mare

Mic dejun. Timp liber pe vas. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 17. Santiago de Chile 

Mic dejun. Debarcare si transfer catre Santiago de Chile. Inainte de a vă caza tur de oraș ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Centrul Civic, Piata Constituției, Palatul La Moneda,  Plaza de Armas. Apoi timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau

cumpărături. Seara cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.

Ziua18. Santiago de Chile-Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispoziție și check-out la ora prânzului. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa internaționala cu destinația București. Sosire la destinație in urmatoarea zi.

Servicii neincluse în preț:

• Excursiile opționale

• Taxa de serviciu pentru vasul de croaziera: 225 USD/persoana (se achita la bordul navei)

• Asigurarea medicala si storno

This entry was posted in All Inclusive, Argentina, Arhiva, Cazari +/- Avion, Croaziere, Excursii cu ghid (avion/autocar), Sejururi cu avionul, Vacante Exotice and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.