1699 eur CROAZIERA CUBA JAMAICA

19.11. 2018 PLECARE DIN AEROPORT OTOPENI

1699 eur CROAZIERA CUBA JAMAICA  ALL INCLUSIVE,

CU POSIBILITATE PRELUNGIRE SEJUR LA PLAJA

Camere: Cabina Interioara Single (All Inclusive), Cabinna Interioara (All Inclusive), Cabina Exterioara (All Inclusive), Cabina Exterioara Single (All Inclusive)

Transport:
- Avion Bucuresti Otopeni – Havana (Inclus)
- Avion Havana – Bucuresti Otopeni (Inclus)

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Havana – Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Cazare 7 Nopti cu All Inclusive pe nava de croaziera (Inclus)
- Doua excursii de jumatate de zi (Havana si Santiago de Cuba) (Inclus)
- transfer aeroport – port – aeroport (Inclus)
- Extensie 7 nopti cu All Inclusive la Hotel Naviti 4* / Varadero – 599 euro / persoana (Optional)
- Taxe de viza (Neinclus)
- excursii optionale (Neinclus)

Nava Celestyal Crystal este o nava de pasageri ultramoderna, de dimensiune medie, putand transporta pana la 1200 de pasageri in 480 de cabine de diferite categorii. In ciuda dimensiunilor relativ reduse, Celestyal Crystal ofera cu succes pasagerilor sai tot confortul si dotarile unei nave de mari dimensiuni. Nava dispune de 2 restaurante (a la carte si buffet), 2 baruri, cafenea, casino, piscina, magazine in regim duty free, centru de wellness cu spa.

Itinerariu:

Ziua 1. București – Havana

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Havana via Paris. După aterizare, transfer către nava de croazieră, in portul Havana.

Ziua 2. Havana

Mic dejun. Turul de oraș începe cu vizitarea cetății din Havana, care este situata pe cealaltă pare a portului față de oraș și care oferă priveliști spectaculoase asupra capitalei cubaneze. Mai departe se vizitează centrul istoric al orașului într-un tur pietonal, dar și cele mai importante obiective din Havana, precum capitoliul, muzeul revoluției, parcul central, teatrul național și piața revoluției. Seara, întoarcere la navă

Ziua 3. Pe mare

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la bordul navei Celestyal Crystal.

Ziua 4. Cienfuegos și Trinidad*

Mic dejun. Excursie opțională în minunatul oraș colonial Cienfuegos și în Trinidad, parte a patrimoniului cultural UNESCO*. Seara, întoarcere la navă

Ziua 5. Montego Bay, Jamaica*

Mic dejun. Excursie opțională în Montego Bay, Jamaica. Orașul va întâmpină cu plaje cu nisip alb, apă turcoaz, palmieri și un nemaiîntâlnit fler caraibean*. Seara, întoarcere la navă

Ziua 6. Santiago de Cuba

Mic dejun. Tur de oraș în Santiago de Cuba, pe parcursul căruia descoperiți atât centrul istoric cât si cetatea El Morro, declarată patrimoniu cultural UNESCO. Mai departe se vizitează mausoleul lui Jose Marti, dar și al altor personalități importante din istoria cubaneză, precum Fidel Castro sau fondatorul imperiului romului – Emilio Bacardi Seara, întoarcere la navă.

Ziua 7. Pe mare

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la bordul navei Celestyal Crystal.

Ziua 8. Havana – București 

Mic dejun. Sosire dimineața în Havana și debarcare în jurul prânzului. Transfer la aeroportul din Havana pentru îmbarcare pe cursa către București. Sosire în București a 2a zi.

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Taxe de viză

• Excursii opționale

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Supliment cazare în cabină exterioară: 159 Euro / Persoană

• Extinderea vacanței cu 7 nopti la plajă in Varadero (Hotel Naviti 4*, All Inclusive): 599 Euro / Persoană

 

This entry was posted in All Inclusive, Cazari +/- Avion, Croaziere, CUBA, Destinatiile anului, Iarna în țări calde, Sejururi cu avionul, Ultimele locuri, VACANTA 2018, VACANTA NOIEMBRIE 2018, Vacante Exotice and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.