Destinatii

icons
Durata
7 nopti
icons
Tip calatorie
Tur de vacanta
icons
Marime grup
icons
Ghid tur
ASIA, JAPONIA

Circuit Japonia, de la 2390 Eur

Va propunem Circuit Japonia cu 7 nopti cazare.

Plecari incepand din Martie 2024 pana in Octombrie 2024.

 

De la

2390 EUR

 

Plecari:

-19.03.2024

-01.04.2024

-08.04.2024

-01.06.2024

-26.06.2024

-08.10.2024

 

 

Servicii:
– Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Tokyo – Bucuresti (Inclus)
– 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
– Taxe de aeroport (Inclus)
– Cazare 7 nopti, in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun, camere duble (Inclus)
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
– Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
– Intrari la obiectivele turistice (Inclus)
– Pachet 2 excursii Tokyo si Kyoto: 229 Euro/ persoana (Optional)
– Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)
– Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (se achita in destinatie) (Neinclus)

 

Ziua 1. București – Tokyo
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Tokyo.

Ziua 2. Tokyo

Sosire în Tokyo si transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar în Tokyo.

Ziua 3. Tokyo – KamakuraToyohashi
Mic dejun. Plecare spre Kamakura, prima capitală a Shogunatului, unde se vizitează statuia Marele Buddha și Templul Hasedera. După-amiaza, se continuă călătoria de-a lungul coastei Pacificului. Seara, cazare la Hotel Loisir 3* sau similar în Toyohashi.

Ziua 4. Toyohashi – Toba – Nara – Kyoto
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Irago, peninsula Atsumi, de unde se ia feribotul pentru a traversa Golful Ise spre Toba. Se vizitează Insula Mikimoto, denumită simbolic „Insula Perlelor”, renumită pentru culturile sale de perle. De aici se continuă călătoria spre Nara, cea mai veche capitală a Japoniei. Se vizitează Templul Tōdai-ji, care găzduiește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din lume, parcul de căprioare din Nara. Seara, cazare la Hotel Daiwa Roynet 3* sau similar în Kyoto.

Ziua 5. Kyoto
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș* în fostul oraș imperial, renumit pentru cele peste 1800 de temple și grădinile în stil Zen. Se vizitează: Templul Ryōan-ji, renumit pentru cea mai mare grădină cu pietre din Japonia, Templul Kinkaku-ji, cunoscut și sub denumirea de „Pavilionul de Aur” și Castelul Nijō. După-amiaza, se vizitează Altarul Fushimi Inaritaisha, faimos datorită miilor de porți Torii și străduța tradițională Nishiki-dori, unde se poate degusta o varietate de preparate locale. Seara, cazare la Hotel Daiwa Roynet 3* sau similar în Kyoto.

Ziua 6. Kyoto – Takayama
Mic dejun. Plecare spre Takayama, unul dintre puținele orașe din Japonia care a păstrat vechile obiceiuri și tradiții. Tur pietonal cu ghidul pe renumita strada Kamisannomachi si cladirea Takayama Jinya. Seara, cazare la Hotel Wat Hida 4* sau similar în Takayama.

Ziua 7. Takayama – Matsumoto – Nagano
Mic dejun. Plecare spre Matsumoto, unde se vizitează unul dintre cele mai bine conservate castele din Japonia, Castelul Matsumoto. Denumit simbolic și „Castelul Ciorii”, din cauza zidurilor negre, acesta face parte din colecția celor patru castele desemnate „Comorile Naționale ale Japoniei”. Plecare spre Nagano, oraș care a găzduit Jocurile Olimpice de Iarnă în 1998, unde se vizitează Templul Zenkō-ji. Seara, cazare la Hotel Kokusai 21 4* sau similar în Nagano.

Ziua 8. Nagano – Nikko – Tokyo

Mic dejun. Plecare spre Parcul Național Nikko, inclus în Patrimoniul UNESCO, o zonă deosebit de pitorească, cu drumuri montane presărate cu temple budiste. Se vizitează Templul Taiyū-in și Altarul Tōshō-gū. Seara, cazare la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar în Tokyo.

Ziua 9. Tokyo – București
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș* în impresionanta capitală a Japoniei, ce include: Altarul Meiji, Asakusa, Templul Sensoji, Tokyo Sky Tree (exterior), cartierul Ginza. Plimbare in zonele Nakamise, Harajuku, Omotesando si celebra intersectie Shibuya. După-amiaza, transfer la aeroportul din Tokyo pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

japonia

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Pachet 2 excursii Tokyo și Kyoto: 229 Euro/ persoană (excursiile se pot rezerva doar in avans, in agentie)

 

Home