Destinatii

icons
Durata
7 nopti
icons
Tip calatorie
Tur de vacanta
icons
Marime grup
icons
Ghid tur
ASIA, IORDANIA, ISRAEL

ISRAEL IORDANIA, CU GHID

ISRAEL IORDANIA, CU GHID ROMAN

Zbor din Bucuresti, Timisoara sau Cluj

7 nopti cazare cu demipensiune si vizite!

La cerere, va trimite

Tarife/ Plecari

960 Eur/ pers 1 oct, 1 nov. 2023

1060 Eur/ pers 28 dec

920 Eur/ pers 4 ian 2024

940 Eur/ pers 23 ian, 6 febr 2024

960 Eur/ 22 feb, 4 mar, 18 mar 2024

 

 

 

Pretul include

– Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti (Inclus)
– 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
– Taxe de aeroport (Inclus)
– Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului (Inclus)
– Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Demipensiune (Inclus)
– Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
– Excursie la Masada, Ierihon & Hozeva: 100 Euro/ persoană (Optional)
– Intrarile la obiectivele turistice (Neinclus)
– Asigurare medicala si storno (Neinclus)
– Taxa de trecere a frontierei intre Israel si Iordania (Neinclus)

Ziua 1. București – Tel Aviv – Nazareth

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Tel Aviv. Sosire și transfer spre Nazareth. Seara, cazare și cină (gustare rece) la hotel în zona Nazareth.

Ziua 2. Nazareth – Marea Galileei – Capernaum – Tabgha – Tabor (Iordania) – Amman

După micul dejun se vizitează cele mai importante atracții din jurul Mării Galileei. Plecare spre Capernaum și vizită la ruinele sinagogii unde a predicat Iisus. În Tabgha se vizitează Biserica Inmulțirii pâinilor și a peștilor, care păstrează și azi bucăți de mozaic creștin. Oprire pe Muntele Fericirilor, unde Iisus a ținut o predică despre fericire și de unde poate fi admirată o frumoasă panoramă asupra Mării Galileii. Oprire la Muntele Tabor (Muntele Schimbării la Fața a Mântuitorului). Seara cazare la hotel în zona Amman.

Ziua 3. Amman – Petra – Amman

Mic dejun. Se vizitează Petra, fost oraș antic din Iordania, renumit pentru stilul architectural, fiind săpat aproape în întregime în piatra muntelui pe care se sprijină. Întoarcere pe Valea lui Moise (oprire la Izvorul lui Moise) și tur panoramic al orașului Amman. Seara, cazare la hotel în zona Amman.

Ziua 4. Amman – Jerash– Marea Moartă – Betleem  

Mic dejun. Se vizitează Jerash, considerat unul dintre cele mai importante orașe romane din lume, fiind al doilea cel mai popular obiectiv din Iordania. Întoarcere în Israel, oprire la Qasr el Yahud, locul botezului lui Iisus în Iordan. Drumul continuă cu vizită la Marea Moartă, marea cu cea mai mare salinitate din lume. Seara, cazare în Betleem.

Ziua 5. Betleem

Mic dejun. Turul orașului Betleem include vizită la Biserica și Peștera Nașterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina, Grota Preafericitului Ieronim, Grotele Laptelui și Piața Ieslei. Ziua continuă cu vizită la Câmpul Păstorilor, Mănăstirea Sfântul Teodosie și Mănăstirea Sfântul Nicolae. Seara cazare la hotel în Betleem.

Ziua 6. Betleem – Ierihon, Hozeva &Masada*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională* la Fortăreața Masada, unde se urcă cu telecabina. Vizita la Ierihon, cel mai vechi oraș din lume și privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de la poalele Muntelui Ispitirii. Drumul continuă cu vizită la Așezământul Românesc și Mănăstirea „Dudul lui Zaheu”. Deplasare către Hozeva unde se vizitează Mănăstirea Sf. Gheorghe, locul unde a trăit ultima parte a vieții sale Sf. Ioan Iacob de la Neamț. Seara, cazare la hotel în Betleem.

Ziua 7. Betleem – Ierusalim

Mic dejun. Plecare dimineața devreme spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru o panoramă uimitoare asupra Orașului Vechi și vizită la Pater Noster. Plimbare în Grădina Ghetsimani și vizită la Biserica Tuturor Națiunilor. Se vizitează Orașul Vechi, Templul Muntelui, unde se află Cupola Stâncii și Zidul Plângerii. Se străbate Drumul Crucii – Via Dolorosa până la Biserica Sfântului Mormânt. Seara, cazare la hotel în Betleem

Ziua 8. Tel Aviv – Haifa– București  

Mic dejun. Transfer spre Tel Aviv. Tur de oraș în Tel Aviv și Jaffa. Se continuă traseul cu oprire la Haifa, oraș-port amplasat între Coasta Meditarenei și Munții Carmel, unde se vizitează panoramic Grădinile suspendate din Bahai, impresionante prin gandoare și design. Vizită la Biserica Buna Vestire din Nazaret, important lăcaș de cult creștin. Seara, transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

*** Notă: în funcție de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza și în prima zi.

*** Nota: Pentru plecarea de Revelion, Cina festiva este inclusa in tariful pachetului (se organizeaza la Restaurantul Sky Lounge din apropierea hotelului)

Servicii neincluse:

Asigurare medicala si storno

Taxa de trecere a frontierei Israel – Iordania – Israel: aprox 47 USD/ persoana (se achita local)

Bacsisuri pentru ghizi si soferii locali: 5 Eur/ persoana/ zi (se achita ghidului, in prima zi a circuitului, obligatoriu)

Intrarile la obiectivele turistice (se achita ghidului in prima zi a circuitului): total aprox 115 USD/ persoana (include toate intrarile la obictivele turistice + Petra)

No Review
Accommodation0
Transport0
Comfort0
Hospitality0
Food0

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *