Destinatii

icons
Durata
7 nopti
icons
Tip calatorie
Tur de vacanta
icons
Marime grup
icons
Ghid tur
ASIA, INDIA

INDIA, de la 1199 Eur

Va propunem oferte accesibile INDIA, de la 1199 eur/ pers, cu ghid roman! Plecari din Bucuresti in noiembrie si decembrie 2023 dar si in februarie, martie si mai 2024. Vizitati Taj Mahal-ul iconic, bucurati-va de festivalurile vibrante, explorati templele fascinante și savurati bucătăria condimentată sau nu. De la plaje exotice până la vârfurile Himalayene, India va așteaptă cu o aventură captivantă și experiențe autentice.

1399 Eur/ pers 20.11.2023

1379 Eur/ pers 27.11.2023

1459 Eur/ pers 28.12.2023 REVELION, include Cina Festiva

1199 Eur/ pers, 22.02.2024

1299 Eur/ pers, 13.03.2024

1299 Eur/ pers, 3.05.2024

Servicii:
– Trasport cu avionul pe ruta Bucuresti – Delhi – Bucuresti (Inclus)
– Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune (Inclus)
– Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
– Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului (Inclus)
– Taxe de aeroport (Inclus)
– Taxe de viza si procesare acte – 40 Euro / persoana (Optional)
– Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)
– Intrari la obiectivele turistice: 75 euro/ persoana (se achita in destinatie) (Neinclus)
– Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (se achita in destinatie) (Neinclus)

 

Ziua 1. Bucureşti – Delhi

Check-in şi îmbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in şi îmbarcare. Sosire în Delhi după miezul nopţii. Transfer la hotel pentru cazare în zona Delhi.

 Ziua 2. Delhi – Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa. Explorarea oraşului tradiţional, cunoscut pentru fortareaţa sa, dar şi pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele înfatisand zei, zeiţe, animale, dar şi diverse scene din timpul colonizării britanice. Cină şi cazare la hotel în zona Mandawa.

Ziua 3. Mandawa – Jaipur

Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Jaipur. După-amiază, vizitarea bazarului din oraşul Jaipur cu ricşa. Cină şi cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 4. Jaipur

Mic dejun. Se viziteaza Fortareaţa Amber, o atracţie turistică situată la aproximativ 11 km de oraş, la poalele muntelui şi Palatul Vanturilor – Hava Mahal– un complex covârşitor cu palate sofisticate, grădini şi curţi, artă decorativă şi uşi sculptate. Cină şi cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 5. Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Agra, cu un popas în Fatehpur Sikri pentru a vizita oraşul abandonat construit, din gresie roşie, de catre Marele Mughal Împaratul Akbar, drept capitală şi palat în secolul al XVI-lea. Cină şi cazare la hotel în Agra.

Ziua 6. Agra

Mic dejun. Dimineaţa vizită la Taj Mahal – un monument închinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura albă a fost adusă de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanţi. Construit de Împaratul Mughal Shah Jahan pentru a-şi exprima dragostea pentru soţia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. În continuare, vizită la Fortareaţa Red Agra – o adevarată capodoperă arhitecturală. Cină şi cazare la hotel în Agra.

Ziua 7. Agra – Delhi

Mic dejun la hotel. Dimineaţa, plecare spre Delhi, sosire în oraş şi timp liber la dispoziţie pentru a descoperi pe cont propriu oraşul, cumpărături şi vizite individuale. Cină şi cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 8. Delhi

Mic dejun. Check-out de la hotel si turul orasului vechi Delhi ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareaţă Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India şi una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continuă apoi în noul Delhi cu o vizită la Qutub Minar – cel mai înalt turn de piatră din India. Veţi putea admira în tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului şi Casa Prezidenţială. Întoarcere la hotel pentru cină (aveti la dispozitie o camera dubla pentru 4 persoane timp de 2 ore). Seara târziu transfer către aeroport.

Ziua 9. Delhi – Bucureşti

Check-in şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia Bucureşti.

 

Servicii neicluse:

– Intrările la obiectivele turistice aprox. 75 euro/persoană (se achita la faţa locului)

– Bacsişul pentru ghidul şi şoferul local: 5 Euro/persoană/zi

 

Servicii opţionale neincluse în pret:

-Taxa de viza si procesarea actelor – 40 Euro/persoană

-Asigurare medicala/ storno

 

NOTA: Plecarea de Revelion include Cina Festiva.

 

Acte necesare pentru obținerea vizei:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intrării în India, cu cel puțin 2 pagini libere (nu se acceptă pașaport temporar)
• Formular de viză completat
• O fotografie frontală color pe fundal alb, în format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie să fie pătrată, lungimea egală cu lățimea
 Copie scanată color a primei pagini din pașaport, unde sunt menționate toate datele de indentificare ale aplicantului, în format PDF, cu dimensiunea minimă de 10 Kb și maxim 300 Kb
• 
Termen limită de transmitere a actelor pentru viză India: circa 4 săptămâni înainte de data plecării. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h dacă nu se consideră necesare acte suplimentare.

No Review
Food0

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *